Kviečiame susituokusias poras į „Santuokos kursą“

Tai DVD formatu septynių dalių mokymo kursas sutuoktiniams, kartu pragyvenusiems jau ne vienerius metus, skirtas poros santykiams stiprinti. Kurso temos:
·      
Tvirti pamatai
·       Bendravimo menas
·       Konfliktų sprendimas
·       Atleidimo galia
·       Artimųjų įtaka – praeitis ir dabartis
·       Geras seksas
·       Veiksni meilė




Lektoriai – Nicky ir Sila Lee savo paskaitomis, puikiais pavyzdžiais ir kvietimu gilintis į savo santuoką padeda dalyviams giliau ir atidžiau pažvelgti į savo santuokinę bendrystę. Kursų metu atliekamos praktinės užduotys pratybų knygelėse, namų darbai ir skiriamas laikas diskusijoms sutuoktinių poroje.


Susitikimai prasidės spalio 17 d., penktadienį, po vakaro šv.Mišių  I - je katechetikos klasėje.

Daugiau apie „Santuokos kursą“ galite paskaityti parapijos internetiniame puslapyje www.taikoskaraliene.lt


Būtina išankstinė registracija tel. 8 614 21451 arba 8 688 02202



Poros auka už visą santuokos kursą (metodinę medžiagą, kavą, užkandžius) 50 Lt (14,48 EUR). Tai neturi būti pagrindas nedalyvauti J

Vestuvių paroda Klaipėdoje

Rugsėjo 26- 27 d.  Klaipėdoje vyko „Vestuvių paroda“, skirta sužadėtiniams. Šiame renginyje kun. dr. Saulius Stumbra kalbėjo apie tai, kas yra santuokos sakramentas.

Šeimų dienos Klaipėdoje

Rugsėjo 6 – 8 d Klaipėdoje vyko Šeimų dienos.
Šventės tikslas – puoselėti šeimos tradicijas, atnaujinti meilės įžadus J.
Šventės metu koncertavo Klaipėdos šeimos centro savanorių šeima.


Maldos akcija Ž.Kalvarijoje

Rugsėjo 6 d. į jau tradicija tampančia šeimų maldos akciją, rinkosi šeimos su mažaisiais į Ž.Kalvarijos šventovę. Tikėjimo liudijimo, perdavimo savo atžaloms bei tarpusavio bendrystės nuostabus laikas!


Vasaros laikas

Liepos 6-7 d. Palangos Landšafto terapijos rekreacijos centre vyko Savarankiško gyvenimo įgūdžių ugdymo stovykla, kurios metu buvo organizuotas seminaras poroms tarpusavio santykių stiprinimui. 


Liepos ir rugpjūčio mėnesiais vyko du  porų konsultavimo mokymai Klaipėdos dekanato šeimos centro poroms savanorėms. Lektorė Nijolė Liobikienė. Dalyvavo 6 sutuoktinių poros.

Rugpjūčio 23 d. Šulco sodyboje vyko stovykla norintiems sukurti šeimą „Ateik, būk, mano šviesa“, kurioje šeimos centro vadovė vedė mokymus apie vidines ribas, trukdančias sėkmingai kurti santykius.