Liepos mėn. Šeimų sekmadienis

Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje šventėme Šeimų sekmadienį. Šiandienos Evangelija kvietė į absoliutų pasitikėjimą ir atsidavimą Dievui „Kas išsaugo savo gyvybę, praras ją, o kas praranda savo gyvybę dėl manęs – atras ją.” Klebonas Vilius Viktoravičius pamokslo metu Evangelijos žodžius aktualizavo šeimų kasdienos pavyzdžiu, pasidalindamas apie nuostabų Dievo veikimą sutuoktinių gyvenimuose, kai poros, trokšdamos susilaukti vaikų, po ilgų bandymų... „atpalaidavo smegenis” (pasivedė absoliučiai Dievo valiai) ir patyrė Dievo malonę - Gyvybės dovaną!!

Birželio mėn. reikšmingi įvykiai :)

Birželio 4 d Bažnyčios gimtadienio šventime pagerbėme Dangiškojo Tėvo mums duotus Tėvus 😊 ir taip pat, kaip įprastai mėnesio pirmąjį sekmadienį, palaiminimas bei išskirtinės maldos buvo skiriamos Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos šeimoms.
Birželio 16 d. Klaipėdos miesto šeimos centre lankėsi Telšių vyskupijos ganytojai ir TVŠC direktorius ir reikalų vedėjai Virgilija ir Dominykas Lizdeniai dėl vyskupijos šeimos centrų vizijos.
Birželio 19 d. Jaunimo stovykloje „Spiečius”, kurią organizavo Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės aktyvas, su stovyklaujančių vaikų tėveliais kalbėjome apie konfliktų priežastinius-pasekminius ryšius.
Birželio 28 d. popietę Telšių vyskupai ir Klaipėdos miesto bei Nidos klebonai rinkosi pasitarimui dėl sužadėtinių rengimo Santuokos sakramentui programos organizavimo galimybių parapijose. T.p. susitikime dalyvavęs Telšių vyskupijos Katechetikos centro vadovas monsinjoras Rimantas Gudlinkis pristatė katechumenato programą (Suaugusiųjų įkrikščioninimo apeigos), kurią jau šiais metais pradės vykdyti vyskupijos bažnyčiose.