Gegužės mėnuo šeimos centre :)

Gegužės 7 d Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje šventėme šeimų sekmadienį ir Mamos dieną. Vaikai ne tik gėles dovanojo susirinkusioms mamoms, bet ir dovanojo savo eilėraštukus 😊 Daugiau galite skaityti: http://www.ve.lt/naujienos/kultura/kultura/motinos-diena---su-dievo-palaima-1551853/
Gegužės 14 d minėjome Tarptautinę šeimos dieną. Ta proga Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje gausus būrys sutuoktinių atnaujino savo Santuokos dieną duotus pažadus dėkodami Dievui už savo gyvenimo draugą bei prašydami palaimos šeimyniniam gyvenimui. Kiekvienam iš sutuoktinių kunigas dovanojo šv. Šeimos medalikėlį, kuris primins nuolatinį širdies budėjimą maldoje už kits kitą 😊
Gegužės 24 d. Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos jaunimo aktyvas su Klaipėdos miesto šeimos centro direktoriumi kun. Andriumi Vaitkevičiumi susitiko dėl „Pažink save“ programos organizavimo Klaipėdoje, ypatingai skiriant dėmesį darbui su jaunimu, besirengiančiu sutvirtinimo sakramentui.
Paskutinį pavasario vakarą Klaipėdos miesto šeimos centro direktorius kun. dr. Andrius Vaitkevičius organizavo susitikimą-superviziją Klaipėdos miesto sužadėtinių programos koordinatoriams ir savanoriams.

Natūralaus šeimos planavimo mokytojų susitikimas Vilniuje

Gegužės 16 d. Vilniuje susibūrė NŠP mokytojai,siekdami susipažinti artimiau, pasidalinti savo darbo patirtimi ir kylančiais sunkumais, pasitarti, kaip galėtų vieni kitus palaikyti ir vieni kitiems padėti. T.P. susipažino su 2016 m. kovo mėn. įkurtos NŠP asociacijos (NŠPA) veikla, kurios tikslai yra šviesti visuomenę apie NŠP, skleisti NŠP idėjas, burti bendruomenę, gyvenančią pagal NŠP principus, bei jungti įvairių NŠP metodų mokytojus Lietuvoje. NŠP mokytojai buvo kviečiami tapti programos 10-12 m. mergaitėms "Ciklo šou" ir berniukams "Agentas vykdo misiją" vedėjais. Susitikime dalyvavo Klaipėdos miesto šeimos centro savanorė Natūralaus šeimos planavimo mokytoja Vilija M.