Veiklų reziumė

Kovo mėn. baigėsi Vokietijos Renovabio fondo lėšos, skirtos Šeimos centro veiklų daliniam finansavimui.
Šeimos centro programos orientuotos į šeimos santykių stiprinimą.

Cikliškai organizuojama:
SANTUOKOS KURSAS poroms, moko svetimos kalbos subtilybių: vyrai mokosi moterų kalbos, moterys - vyrų :)

3 METŲ MOKYKLOJE sutuoktinių poros neaplenkia nė vienos "tabu" temos, čia ir dabar turi galimybę stabtelti, pažiūrėti vienas kitam į akis ir pasikalbėti apie tai, kas seniausiais nustumta į tolimą kertelę arba lėkime prabėgta, nepastebėta..

IŠSISKYRUSIŲJŲ BEI VIENIŠŲ MOTERŲ grupėje moterys dalijasi patirtimi, viena kitą palaiko morališkai, duoda patarimus, dalijasi turima informacija, aptaria bendras problemas bei suranda efektyviausius jų sprendimo būdus ir, svarbiausia, sužadina savo vidinius resursus ir išmoksta naujų sunkumų įveikimų igūdžių.

SUTUOKTINIŲ PORŲ-KONSULTANTŲ (palydėtojų)  mokymuose suteikiama psichologinių žinių ir įgūdžių poroms, norinčioms padėti kitoms poroms, išgyvenančioms krizę tarpusavio santykiuose.

 INDIVIDUALIŲ KONSULTACIJŲ metu suteikta pagalba šeimoms bei sutuoktinių poroms - dėl įsisenėjusio netinkamo bendravimo, privedusio prie santykių krizės; pavieniams žmonėms, ieškantiems supratimo ir išklausymo, išgyvenantiems susvetimėjimą su savo artimaisiais bei savimi.

.