Projektas „Sužadėtinių rengimo santuokai programos sklaida ir tęstinumas ugdant bei palaikant šeimą ir stiprinant jos įvaizdį"


Projektą remia LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerija
Projekto veika apima sužadėtinių rengimą bei darbą su šeimomis.
Klaipėdos dekanato šeimos centre sužadėtinių rengimas organizuojamas vykdant specialią programą "Dviem yra geriau negu vienam..Jei vienas iš jų suklumpa, kitas padeda bičiuliui atsikelti". Tai teminiai susitikimai, skatinantys dalyvių diskusijas gilesniam šeimos kūrimo, puoselėjimo svarbos suvokimui.
Neretai iš išsiskyrusiųjų ir naują šeimą ketinančių kurti tenka išgirsti apgailestavimą, jog paskubėję su pirmąją santuoka, dabar daug ką darytų kitaip ir pan. Kaip sumažinti tas "klaidas"? Ką prieš kuriant šeimą būtina įsisąmoninti, aptarti?
Minėta sužadėtinių pa(si)rengimo programa aprėpia esmines darnios šeimos kūrimo gaires, pakreipdama geresnių santykių kūrimo linkme.
Suvokdami sužadėtinių rengimo santuokai programos būtinybę, esame dėkingi LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai už bendradarbiavimą siekiant ugdyti ir palaikyti šeimą, jog visiems mums būtų šviesiau..

Komentarų nėra: